Sponzori i prijatelji znalaca

Sponzori i partneri otvorenih dana IRB-a nisu samo tvrtke čije je poslovanje usko vezano za sektor istraživanje i razvoja i visokih tehnologija.

Potpora naših događanja znatno je šira te su nas dosada podržale tvrtke iz različitih sektora od petrokemijskog, prehrambenog, izdavačkog te mnogih drugih gradeći pri tome imidž moderne, inovativne i društveno odgovorne tvrtke koja prepoznaje ključnu ulogu koju znanstvena istraživanja i inovacije imaju u stvaranju održivih inovativnih ekonomija, posebno kroz poticanje mladih na karijere u prirodnim znanostima.

IRB se zahvaljuje sponzorima i partnerima koji su prepoznali vrijednost ulaganja u znanje i podržali organizaciju ODI2016!

Generalni partner: Orbico Beauty

Tvrtka Orbico Beauty je vodeći distributer na području selektivne kozmetike u Hrvatskoj i dio je međunarodne grupacije Orbico Grupe. Sa stručnim timom zaposlenika osiguravamo kompletnu uslugu prodaje, marketinga i logistike. Tvrtka Orbico Beauty osnovana je 1998. godine. Koristeći se iskustvom inozemnih partnera te inicijativom i entuzijazmom mladih, stručnih i motiviranih zaposlenika, tvrtka Orbico Beauty je izrasla u jednog od najvećih distributera na području distribucije i prodaje selektivne kozmetike u Hrvatskoj.

Unutar tvrtke Orbico Beauty svakodnevno radimo na poboljšanju usluga našim kupcima kako bismo omogućili dostupnost svih naših proizvoda u svako vrijeme na što većem broju prodajnih mjesta u Hrvatskoj uz stalno praćenje i prilagođavanje novim trendovima i zahtjevima tržišta te novim potrebama kupaca. Naša najveća vrijednost su naši zaposlenici i stoga nam je želja tvrtku Orbico Beauty učiniti ugodnim mjestom za rad gdje se prepoznaje i cijeni doprinos svakog zaposlenika.

Naši kupci su svi značajni i renomirani sudionici na tržištu selektivne kozmetike od parfumerijskih međunarodnih lanaca, lokalnih parfumerijskih lanaca, drogerijskih lanaca do neovisnih lokalnih parfumerija s kojima izgrađujemo kvalitetan odnos. Poslovni odnos temelji se na lojalnosti, inicijativi i kreativnosti.

Danas tvrtka Orbico Beauty zapošljava 77 osoba. Ponosni smo i na lojalan, vrlo educiran velik tim promotora od 100 studenata koji rade na području cijele Hrvatske.

Tvrtka Orbico Beauty prepoznala je važnost znanja za razvoj.

ORBICO grupa

Orbico grupa je vodeći distributer velikog broja globalno zastupljenih robnih marki vrhunske kvalitete, koje obuhvaćaju širok asortiman, od proizvoda za njegu i ljepotu, preko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, tehničkih i električnih uređaja do farmaceutskih proizvoda, igračaka, tekstila, cigareta, kao i motornih ulja.

Takav opsežan i raznolik asortiman robnih marki i proizvoda zahtijeva visok stupanj fleksibilnosti, otvorenost prema stalnim promjenama, fleksibilnu i prilagodljivu organizaciju te ulaganja u razvoj ljudi i robnih marki. Orbico je poslovni partner koji može na najbolji način udovoljiti potrebama svojih poslovnih partnera s optimalnom kombinacijom ponude proizvoda, usluga, fleksibilnosti i stručnosti u smislu dubinskog poznavanja lokalnog tržišta.

S timom predanih i angažiranih profesionalnih stručnjaka, nudimo potpuna i sveobuhvatna poslovna rješenja u prodaji, logističkim uslugama, marketingu i vođenju robnih marki u našem asortimanu.

SREBRNI SPONZOR: HRVATSKA BANKA ZA OBNOVU I RAZVITAK

Hrvatska banka za obnovu i razvitak je razvojna i izvozna banka Republike Hrvatske čija je osnovna zadaća poticanje razvitka hrvatskog gospodarstva.

Kreditiranjem, osiguranjem izvoza od političkih i komercijalnih rizika, izdavanjem garancija te poslovnim savjetovanjem, HBOR gradi mostove između poduzetničkih ideja i njihovih ostvarenja s ciljem osnaživanja konkurentnosti hrvatskog gospodarstva.

Misija HBOR-a kao razvojne i izvozne banke Republike Hrvatske je podrška stvaranju novih vrijednosti temeljenih na znanju, kulturnom nasljeđu i prirodnom bogatstvu s ciljem održivog i ravnomjernog razvitka svih krajeva Republike Hrvatske. Vizija HBOR-a je biti mjera uspješnosti za razvojne i izvozne banke u regiji koja putem svojih korisnika i zaposlenika potiče obnovljivi razvitak šire društvene zajednice. S posebnom pozornošću HBOR podržavaprojekte koji stvaraju nove vrijednosti temeljene na znanju, a za svoje zaposlenike stvara uvjete i potiče  ih na stalno učenje kako bi ostvarili puni razvoj osobnih i profesionalnih mogućnosti.

SPONZOR NAGRADA RUĐEROVOG ZNANSTVENOG KVIZA I POSTAJE 'PRETRAŽNI ELEKTRONSKI MIKROSKOP – PROZOR U NANO SVIJET'

Hrvatska izdavačka kuća Profil Klett dio je grupacije Klett čija su edukativna izdanja poznata u cijeloj Europi i svijetu.

Kao član grupacije Klett, jedne od najvećih europskih izdavačkih grupacija, te na temeljima Profila kao jedne od najvećih hrvatskih izdavačkih kuća.

Profil Klett nastavit će odgovorno raditi na unaprjeđivanju obrazovanja u Hrvatskoj. Misija je Profil Kletta na suvremen, fleksibilan i učinkovit način pomoći djeci i mladima da postanu samostalni, samouvjereni i odgovorni građani i sudionici u stvaranju boljeg svijeta.

Zaklada Znanje na djelu (ZZND)

Zaklada Znanje na djelu (ZZND) i Institut Ruđer Bošković (IRB) pokrenuli su projekt ” Istražujem svijet znanosti i inovacija” kao odgovor na sve veći nedostatak STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics – prirodnim i tehničkim znanostima, ICT tehnologiji, inženjerstvu i matematici) profesionalaca i brojna upražnjena radna mjesta, koja nisu popunjena unatoč visokoj stopi nezaposlenosti. Zaklada je također podržala i ODI2016.

Prijatelj ODI2016

Sveučilišni računski centar (Srce) je središnja infrastrukturna ustanova cjelokupnog sustava znanosti i visokog obrazovanja Republike Hrvatske koja djeluje u području izgradnje, održavanja i podrške uporabi moderne računalne, komunikacijske, posredničke, podatkovne i informacijske infrastrukture (e-infrastrukture).

Srce je istovremeno i računski i informacijski centar Sveučilišta u Zagrebu, nadležan za koordinaciju razvoja e-infrastrukture Sveučilišta.

Srce kontinuirano osigurava stabilan, pouzdan i kvalitetan rad postojeće e-infrastrukture. Istovremeno Srce planira i ostvaruje iskorake u unapređenju te e-infrastrukture i implementaciji najnovijih tehnologija, čime postavlja važne temelje modernom obrazovanju i istraživanjima, te omogućava povezivanje Hrvatske i hrvatskih znanstvenika u europski istraživački i visokoobrazovni prostor.